13 Ağustos 2018 Pazartesi

GARANTİ SÖZLEŞMESİ


GARANTİ SÖZLEŞMESİ
    

Madde 1- Taraflar;

.........Belediyesi ile .....merkezinde faaliyet gösteren ..... şirketi arasında aşağıdaki koşullarla bir garanti sözleşmesi akdolunmuştur.
                     
İş bu sözleşmede ;

............. Belediyesi "garanti veren",
............. Şirketi "garanti alan" olarak alınacaktır.

Madde 2- Konu;

İş bu sözleşmenin konusu, garanti alanı ........ Belediyesi sınırları içinde nikah sarayı ve düğün salonları tesisleri kurmaya ve işletmeye teşvik etmek amacıyla, bu tesislerden yılda % …. kar sağlanamadığı durumda bunun garanti veren tarafından karşılanacağının taahhüt edilmesidir.

MADDE 3- Garanti Verenin Yükümlülüğü;

Garanti alanı kendi belediye sınırları içinde nikah sarayı ve düğün salonları tesisi kurmaya ve işletmeye teşvik etmek amacıyla garanti veren, eğer garanti alan yıllık % …' den az kar edecek olursa aradaki farkı garanti alana ödemekle yükümlüdür.

Madde 4- Garanti Alanın Yükümlülüğü;

Garanti alan, nikah sarayı ve düğün salonları tesisini kurduğu ve işlettiği sürece garanti verene karşı herhangi bir yükümlülük altında değildir. Ancak tesisi kurmaktan veya kurduktan sonra işletmekten imtina ettiği taktirde garanti alan garanti verene .....-TL. ödemekle yükümlüdür.

Madde 5- Yetkili Mahkeme;

İş bu sözleşmeden doğması muhtemel uyuşmazlıklar için ….. Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
                     
İş bu sözleşme, …/…/…. tarihinde …….’ de iki nüsha olarak imzalanmış ve bir nüsha garanti alana teslim edilmiş, ikinci nüsha garanti verende kalmıştır.


              GARANTİ ALAN                                       GARANTİ VEREN
                         İMZA                                                           İMZA


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder